2014. november 26., szerda

Nyugaton a helyzet változatlan


Még magam is megdöbbentem, amikor láttam, hogy milyen régen írtam bejegyzést. De persze nem töltöttem tétlenül az időt :-)

Túl vagyunk egy durva lakásfelújításon (leginkább egy eposzhoz vagy még inkább tragédiához tudnám hasonlítani az elmúlt heteinket :-)), én pedig ezerrel verem a billentyűzetet azóta (akkor is amúgy a legnagyobb káosz és por közepén körbe véve érdeklődő tekintetű munkásokkal).
Készül ugyanis egy kézirat, de erről egyelőre még sokat nem árulhatok el. (Azért majd képeket teszek fel később és lehet találgatni, jó?) Szóval nagy munkában vagyok. Négy-öt óra írás után úgy kell leszedni a laptop billentyűzetéről és ezután már csak halkommunikációra vagyok képes (nagyra nyitott, semmibe révedő szemek és szájtátogatás).

A kezemet pedig borogatom, hogy még bírja ki a végéig.
A Bogozd ki-t jegeltem egyelőre, mert még nem tudtam kibogozni :-) Ugyanis egy másik történet most sokkal jobban izgat (emiatt van ugye a borogatás).

Az alábbi képen jól látszik az elgyötörtség :-)
De ez az unalmas része, jöjjön az érdekesebb: két játék is folyt/folyik egymás után a nyereményeimért. Az egyik Deszy oldalán volt található, aki egy nagyon kedves és ügyes lány, emellett pedig hihetetlen jó blogger, én is követem az írásait. Ez a játék hamarosan véget ér és nyertest hirdetünk. De azért csak kattintsatok rá, mert játék nélkül is érdemes felkeresni az oldalt: (http://www.deszy-konyv.hu/)

A másik játék egy karácsonyi novellámért folyik, amit személyre szabottan a nyertesnek készítek el, mert egy olyan nevet írok bele, amit ő kér tőlem. Ez a novella sehol sem fog megjelenni és csak a nyertesnek küldöm el, igazi személyre szabott ajándék lesz. Amúgy a játék nemcsak az én nyereményemért fog folyni, más írók is ajánlották fel ajándékokat. Hamarosan írok oldalcímet is, hol találjátok ezt a lehetőséget. :-)

December 13-án pedig megjelenik egy nagyon kedves írótársam regénye, ő Rácz-Stefán Tibor, akit a Media Addict oldalról ismerhettek. A regény címe Fogadj el!, de hogy miért is különleges ez a regény a számomra, na, azt majd később megtudjátok... :-)

Addig is egy nagyon vicces összeállítást olvashattok ezen a linken, ha tudtok egy kicsit angolul. Igen, néha tényleg ilyen arcot vágnak az írók:

http://www.kaylahollatz.com/2014/09/15-things-to-never-say-to-writer-gif.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése