2016. szeptember 9., péntek

Új könyv novemberben - Egyszeregy

Mostanában kicsit eltűntem a blogról és az egyéb internetes közösségi portálokról is, ám ennek oka volt: gőzerővel dolgoztam a legújabb kéziratomon, ami hamarosan már nyomtatásban is megjelenik és a kezetekbe vehettek. (Persze azok a szemfülesek, akik követnek instagramon, láthatták már a kézirathoz készült jegyzeteimet és az új íróasztalomat is, amin írtam. :-P) De addig is, néhány dolgot már most elárulhatok, a november eleji megjelenésig pedig nagyon sok részletet, háttérinfót és egyéb érdekességeket tudhattok meg innen és a Fb oldalamról is.

Megújul egy kicsit a blog, egy kicsit a Fb profilom is, ahogy új a regény és új a kiadó is, ezentúl a LIBRI kiadó vadiúj albrandjében, az Insomniában találkozhattok a regényeimmel. Ahogy a nevében is benne van, ezek a történetek egész éjszaka ébren fognak tartani minden olvasót...


A valóságban ennél sokkal nagyobb rendetlenségben születnek a kézirataim. Fotó: Pap-Milávecz Petra

Kezdjük talán a történettel, ugye? A fülszövegnél jobban én sem tudnám összefoglalni.
Íme:
Van egy srác, akit bármikor felhívhatsz. Egy srác, akinek sok lány tudja a számát, aki egyetlen éjszakára a Tiéd lehet, és egyszeriben megváltozik az életed. Tudja, ki vagy, mit szeretsz, hová tartasz. Szigorú szabályokat kell betartanod, ha vele akarsz lenni. Soha többé nem találkozhattok, nem hív, nem válaszol, egyszerűen eltűnik az életedből. Egyetlenegyszer lesz csak a Tiéd. De teljesen soha nem kaphatod meg.   
Liza, egy női magazin újságíró gyakornokaként próbál boldogulni, de a vérmes főszerkesztőasszony mindent megtesz, hogy megkeserítse a napjait. Egyedül segítőkész kollégájára, Barnira számíthat, akinek mindig kisírhatja magát. A sármos ex, Adrián újra feltűnik a lány életében, de csak szerelmi pótléknak tartja Lizát, aki így sem tud ellenállni neki…
Amikor a lány egy riport kapcsán felhívja azt a bizonyos számot, és találkozik a titokzatos Gábriellel, tudja, hogy nagyobb a tét, mint holmi újságírói babér. Mindketten súlyos titkot őriznek, mindketten kaptak már halálos sebet, és mindkettőjüknek szüksége van arra, amit a másik adhat… csak egy a gond, az éjszaka véget ér, és soha többé nem találkozhatnak. Vagy mégis? 
Zakály Viktória a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem?
 
Annyit elárulhatok, hogy a stílusa, nyelvezete merőben különbözik az előző két regényemétől, de mindenképpen nagyon zakályvikis, úgyhogy aki szerette az eddig megjelent könyveimet, az ebben sem fog csalódni. Van itt is egy erős, szerelmi szál, sok-sok romantikus jelenettel, de a humor és a meglepő fordulatok sem hiányoznak belőle, illetve helyet kapott benne egy nagyon pikáns jelenet is, ami például az eddigi írásaimból kimaradt. Gábriel egy olyan titokzatos valaki, akire minden lány és nő vágyik (titkon vagy nagyon is nyíltan), akivel talán, ha szerencsénk van, találkozhatunk egyszer, egyetlenegyszer az életben, de jobb, ha biztosra megyünk és inkább elolvassuk a könyvet. :-)
 
Ha még nem találkoztatok volna a gyönyörű borítóval, akkor itt megnézhetitek:
 
 
A könyv november kilencedikétől elérhető a könyvesboltokban. Ha máris szeretnétek előrendelni és kedvezményes áron megvenni, akkor a Libri Kiadó oldalán ezt meg is tehetitek.
 
Hamarosan jelentkezem újabb friss infókkal!

1 megjegyzés:

  1. Jaj, de jó hír! :D
    Örülök neki!
    Nagyon tetszik a fülszöveg, nekem való könyv! Ide vele! :))))))))

    VálaszTörlés