2014. február 13., csütörtök

Bogozzuk ki együtt!

Készül egy újabb kéziratom, még hozzá gőzerővel. A munkacíme Bogozd ki. Már látom a hibákat is, sőt, azt is tudom, hogyan fogom kijavítani őket. Ez mindig új lendületet ad nekem. Különösen, hogy több helyről is azt kaptam, ez lehet az eddigi legerősebb regényem :-) Kit nem motiválna ez?

Hogy egy kicsit eláruljak a történetről, de azért hagyjak egy kis homályt is, elmondom, hogy ez egy időutazásos szerelmi történet lesz. Gondolkodtál már azon, hogy mi lenne, ha vissza tudnád forgatni az idő kerekét? Mi lenne akkor, ha meg nem történtté tehetnél néhány eseményt? Melyiket törölnéd ki?
Biztosan mindenki gondolkozott már ilyen vagy ehhez hasonló megoldáson, de a valóságban ez elég nehezen kivitelezhető. A főhősünknek, Gábornak azonban lehetősége nyílik rá, sőt, szinte választási lehetősége sincs, hiszen ha nem így dönt, valakinek az élete veszélybe kerül. Sőt, két emberé is.

És van egy Efi nevű lány, aki valójában Stefánia, és színésznő szeretne lenni, de közben neki is megvannak a maga démonjai. Efit nagyon megkedveltem, egészen szorosan összetartozunk mi már, ha a valóságban is létezne, talán a legjobb barátnők lennék. :-) Efi hét életben is feltűnik Gábor mellett, de a lány egy igazi átváltozóművész, a legmeglepőbb helyeken és szerepekben láthatjuk őt.

És hogy mi lesz a vége ennek a hol szomorú, hol vidám történetnek? Azt nektek kell kibogoznotok :-PEgy kép a fejemben élő Efiről


2 megjegyzés:

  1. Kíváncsian várom az új regényed! Az biztos, hogy elolvasom. :-) Hihetetlenül jónak ígérkezik, még így is, hogy csak egy rövid ismertetőt olvastam. :) Gratulálok és sok sikert! Türelemmel várom a megjelenését. :) Egyébként mi lesz a végleges címe, ami felkerül a borítótáblára is? :D

    VálaszTörlés